Salesmanager

Heb jij commercieel inzicht en wil je altijd de beste zijn? Zet jij graag je tanden ergens in en heb je affiniteit met sport of horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Accountmanager ben je onderdeel van het Sales team en de motor van onze organisatie. Je bent gedreven om ons verhaal op de markt te brengen, om zo veel mogelijk new business aan te sluiten en om bestaande producten te cross- en upsellen. Jij legt het eerste contact en doet passende voorstellen tijdens het gesprek. Intern scholen wij je bij zodat je nóg beter leert verkopen en zodat je klaar bent voor steeds meer verantwoordelijkheden, zoals bijvoorbeeld een buitendienst of leidinggevende functie.

Wat bied jij ons?

Je bent een enthousiaste teamplayer met een ongekende salesdrive;
Je bent ambitieus en proactief;
Je hebt doorzettingsvermogen;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je hebt commercieel inzicht;
Je neemt je verantwoordelijkheden;
Je bent in bezit van rijbewijs B (eigen auto niet nodig);
MBO+ of HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Een plek binnen een gedreven, dynamische en ambitieuze organisatie;
Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
Salaris op basis van ervaring en opleiding;
Een fulltime functie, per direct in te vullen.

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die klanten willen ontzorgen, net dat stapje extra willen zetten, maar ook van gezelligheid houden. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Vacature Accountmanager’ naar info@orangepos.nl.

Menu
×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@orangepos.nl

×