ORANGEPOS KASSASYSTEMEN

RESTAURANT

Het perfecte kassasysteem, voor restaurants!

Creëer de perfecte gastervaring met onze geavanceerde kassasoftware

Laat gasten ultiem genieten tijdens een avond uit in jouw restaurant, grand café, brasserie of fine dining. Vertrouw op de veelzijdige software van OrangePOS, die je altijd kunt vertrouwen, wat er ook gebeurt. Laat OrangePOS het werk voor je doen!

Quick Order

Versnel en vereenvoudig het bestelproces met onze Quick Order-functionaliteit. 

Of het nu drukke piekuren zijn of rustige momenten, met deze efficiënte oplossing kunt u bestellingen snel en nauwkeurig opnemen, waardoor de wachttijden worden geminimaliseerd en de klanttevredenheid wordt verhoogd. 

Met slechts een paar tikken op het scherm kunnen uw medewerkers de gewenste items selecteren en aanpassingen maken volgens de voorkeuren van de klant. 

Dit maakt niet alleen het bestellen eenvoudiger, maar zorgt er ook voor dat uw personeel meer tijd kan besteden aan het bieden van uitstekende service.

Click & Collect

Bied uw klanten het gemak van Click & Collect met ons intuïtieve afhaalscherm. 

Klanten kunnen eenvoudig zien wanneer hun bestelling gereed is om op te halen, waardoor ze hun tijd efficiënt kunnen plannen en onnodige wachttijden worden voorkomen. 

Dit transparante en gebruiksvriendelijke systeem vergroot niet alleen de klanttevredenheid, maar bevordert ook herhaalbestellingen en loyaliteit.

Weegschaalmodule

Voeg precisie toe aan uw verkoopproces met onze geïntegreerde Weegschaalmodule. Deze slimme oplossing stelt uw medewerkers in staat om producten nauwkeurig te wegen en te verkopen op basis van gewicht. 

Dit is vooral handig voor versproducten waarbij exacte metingen essentieel zijn. Door directe integratie met de kassa wordt het afrekenproces gestroomlijnd en worden fouten geminimaliseerd.

Bezorgmanagement

Stroomlijn uw bezorgprocessen en optimaliseer de efficiëntie met onze Bezorgmanagementoplossing. Van bestelling tot aflevering houdt u volledige controle over de bezorgketen. 

Realtime voertuigkoppeling stelt u in staat om de locatie van uw bezorgers te volgen en te plannen, terwijl gedetailleerd beheer zorgt voor nauwkeurige en tijdige leveringen.

Geavenceerde keukenmanagement

Breng uw keuken naar een hoger niveau met ons Geavanceerd Keukenmanagement. Het omvat zowel schermen als printopties om uw keukenprocessen te optimaliseren. 

Bestellingen worden efficiënt en duidelijk weergegeven, waardoor uw keukenpersoneel snel en accuraat kan werken. Dit leidt tot minder fouten, snellere bereidingstijden en een algehele verbetering van de efficiëntie.

Printmanagement

Pas afdrukinstellingen aan in meerdere talen, inclusief Chinees, om aan de diverse behoeften van uw klanten te voldoen. 

Onze Printmanagementoplossing biedt u de flexibiliteit om aangepaste afdrukopties in te stellen, zodat bestellingen en bonnen in de gewenste taal worden weergegeven. 

Dit draagt bij aan een gepersonaliseerde ervaring voor uw klanten en minimaliseert taalbarrières.

Bestelzuilen

Maak bestellen gemakkelijk en efficiënt voor uw klanten met onze kassagekoppelde bestelzuilen of kiosks. 

Deze intuïtieve zelfbedieningsoplossing stelt uw klanten in staat om hun eigen bestellingen te plaatsen en aanpassingen te maken volgens hun voorkeuren. Dit versnelt niet alleen het bestelproces, maar geeft uw klanten ook de vrijheid om op hun eigen tempo te bestellen. Met duidelijke opties, visuals en gebruiksvriendelijke interface, bieden onze bestelzuilen een moderne en aantrekkelijke bestelervaring die naadloos integreert met uw kassasysteem. 

Zowel voor drukke tijden als rustige momenten, zijn bestelzuilen een krachtige aanvulling op uw bedrijfsvoering, waardoor u de klanttevredenheid verhoogt en de efficiëntie verbetert.

Betaaloplossingen

Met onze super geavanceerde betaaloplossingen kunt u moeiteloos verschillende betaalmethodes aanbieden aan uw klanten. Of het nu gaat om pin, contant, betaallinks, gesplitste betalingen, coupons, betalingen op rekening of zelfs op verenigingsbasis, wij hebben het voor u gedekt. 

Uw klanten hebben de flexibiliteit om te betalen zoals ze willen, terwijl u profiteert van een gestroomlijnd en foutloos betalingsproces. Onze uitgebreide betaalopties worden naadloos geïntegreerd met uw kassasysteem, waardoor het afrekenen snel, eenvoudig en veilig is. 

Met onze geavanceerde betaaloplossingen kunt u voldoen aan de diverse behoeften van uw klanten en hen een naadloze en plezierige betalingservaring bieden.

Tablet Menukaart

Geef uw klanten de mogelijkheid om op een interactieve manier te bestellen met onze kassagekoppelde tablet menukaart. 

Deze innovatieve oplossing plaatst het bestelproces letterlijk in de handen van uw klanten, waardoor ze zelfstandig gerechten kunnen kiezen, aanpassingen kunnen maken en hun bestellingen kunnen plaatsen. 

Het intuïtieve ontwerp en de visuele presentatie van de menu-items maken het gemakkelijk voor klanten om te navigeren en te bestellen. Bovendien wordt elke bestelling direct geïntegreerd met uw kassasysteem, waardoor uw personeel minder belast wordt en fouten worden geminimaliseerd. 

Of het nu gaat om een tafel voor twee of een grotere groep, onze tablet menukaart biedt een naadloze en moderne manier van bestellen die de klanttevredenheid verhoogt en uw bedrijfsvoering stroomlijnt.

Online oplossingen

Stap de toekomst binnen met onze supergeavanceerde online oplossing voor bezorg- en afhaalorders, inclusief een geïntegreerd loyaliteitsprogramma. Uw klanten kunnen eenvoudig bestellingen plaatsen via uw website of mobiele app, waarbij ze kunnen profiteren van speciale aanbiedingen en beloningen. 

Onze geavanceerde online oplossing biedt een intuïtieve interface, geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten, waardoor het bestellen snel en gemakkelijk verloopt. Bovendien worden alle online bestellingen direct in uw kassasysteem geïntegreerd, wat zorgt voor een naadloze orderverwerking en een up-to-date overzicht van uw bedrijfsactiviteiten. 

Met ons online platform vergroot u niet alleen uw bereik, maar versterkt u ook de klantloyaliteit en verbetert u de algehele klantbeleving.

Thuisbezorgd Integratie

Centraliseer en stroomlijn uw thuisbezorgde bestellingen met onze Thuisbezorgd Integratie. Alle thuisbezorgorders worden op één centrale plek in de kassa beheerd, waardoor uw personeel snel en efficiënt bestellingen kan verwerken. 

Met een overzichtelijk orderscherm houdt u de controle en zorgt u voor een vlotte bezorgervaring. Bovendien biedt onze integratie een duidelijk Z-rapport, waarin alle thuisbezorgbestellingen overzichtelijk worden samengevat. 

Dit helpt u bij het bijhouden van uw bezorgprestaties en het maken van weloverwogen beslissingen voor toekomstige optimalisatie.

Voorraadbeheer

Houd uw voorraad op peil en minimaliseer tekorten met onze geavanceerde Voorraadbeheeroplossing. Dankzij real-time tracking weet u altijd precies welke producten voorradig zijn en welke moeten worden bijbesteld. 

Optimaliseer uw bestelprocessen en voorkom onnodige uitvaltijd door tijdig in te spelen op voorraadbehoeften. Met duidelijke rapporten en meldingen houdt u controle over uw inventaris, waardoor u kosten bespaart en klanttevredenheid behoudt.

Geavanceerde rapportage functionaliteit

Met onze low-code rapportage tool heeft u de vrijheid om onbeperkt aangepaste rapporten te bouwen. 

Krijg diepgaand inzicht in uw bedrijfsprestaties en trends door gegevens te visualiseren op de manier die voor u het meest waardevol is. 

Creëer rapporten voor omzet, voorraad, klantgedrag en meer, en maak data-gedreven beslissingen om uw bedrijf te laten groeien.

Tafelmanagement

Efficiënt tafelmanagement is essentieel voor een soepele restaurantervaring. 

Met onze Tafelmanagementoplossing behoudt u overzicht over de status van tafels, bestellingen en bezetting. 

Wijs tafels toe, monitor de voortgang en optimaliseer de doorstroming om klanten een naadloze en prettige eetervaring te bieden.

Productiemanagement

Neem de controle over uw keukenorders met onze Productiemanagementoplossing. 

Beheer het proces van bestelling tot bereiding met gemak en precisie. Uw keukenpersoneel kan efficiënt werken met duidelijke instructies en overzichtelijke orders, wat leidt tot snellere bereidingstijden en minder fouten. 

Met de mogelijkheid om bestellingen tegen te houden en te bewerken, zorgt u voor een consistente en kwalitatieve uitvoering van gerechten.

Reserveringen

Vereenvoudig het beheer van reserveringen met onze Reserveringsoplossing. 

Bekijk en behandel reserveringen direct via uw kassasysteem, wat zorgt voor een gestroomlijnd proces en een betere planning. 

Geef uw klanten de zekerheid van gereserveerde plaatsen en optimaliseer de tafelindeling voor een optimale bezetting.

Timer management

Voor bedrijven die prijzen per minuut, uur of dag berekenen, biedt onze Timer Managementoplossing uitkomst. 

U kunt nauwkeurig en flexibel tarieven toepassen, ideaal voor bijvoorbeeld poolcafés, sauna’s of andere tijdsgebonden diensten. 

Deze functie stelt u in staat om nauwkeurig tarieven te hanteren en uw inkomsten te maximaliseren.

QR Menu

Pas uw prijzen flexibel aan zonder steeds nieuwe menukaarten te drukken met onze kassagekoppelde QR Menu-oplossing. 

Prijswijzigingen in uw kassasysteem worden automatisch weerspiegeld in de QR-menu’s, waardoor u moeiteloos up-to-date blijft en kosten voor drukwerk bespaart.

QR Bestellen

Bied uw klanten de mogelijkheid om zelf te bestellen via hun eigen telefoon met behulp van QR-codes. 

Deze handige en moderne optie verhoogt de bestelefficiëntie en geeft klanten meer controle over hun bestellingen.

Franchisebeheer

Voor ondernemingen met een franchiseconcept biedt onze franchisebeheeroplossing centraal beheer van kassasystemen voor alle filialen. Hiermee kunt u uniformiteit garanderen in processen, menu’s en prijzen. 

Efficiëntie wordt verhoogd doordat u wijzigingen eenvoudig op alle locaties kunt doorvoeren en inzicht hebt in prestaties op zowel individueel als overkoepelend niveau.

Mail automatisering

Automatiseer en stroomlijn uw klantcommunicatie met onze Mail Automatiseringoplossing. 

Verstuur geautomatiseerde e-mails voor marketing, bevestigingen, herinneringen en meer, waardoor u klantbetrokkenheid en retentie bevordert.

Ober oplossingen

Voor restaurants biedt onze Ober Oplossing een naadloze manier om bestellingen op te nemen en door te sturen naar de keuken. 

Uw medewerkers kunnen direct aan tafel bestellingen opnemen met behulp van een draagbaar apparaat, wat de efficiëntie verhoogt en de wachttijden voor klanten verkort.

Geavanceerde scanoplossing

Optimaliseer uw afrekenproces met onze Geavanceerde Scanoplossing. 

Scan snel producten met kassagekoppelde scanners, inclusief ondersteuning voor verschillende leestechnieken zoals RFID en NFC. 

Dit versnelt niet alleen het afrekenen, maar vermindert ook fouten en verbetert de nauwkeurigheid van uw transacties.

Caller ID

Voor afhaal- en bezorgrestaurants is onze Caller ID-oplossing een waardevol hulpmiddel. 

Beheer binnenkomende oproepen vanuit de kassa en koppel ze direct aan klantinformatie, waardoor u een gepersonaliseerde service kunt bieden en snelle bestelverwerking mogelijk maakt.

Pinoplossingen

Dankzij onze samenwerking met pingoedkoop.nl kunnen we pinautomaten naadloos integreren met het OrangePOS kassasysteem, waardoor betalingen snel en veilig kunnen worden verwerkt.

Klanten & relatiebeheer

Houd overzicht over uw klantenbestand en bouw waardevolle relaties op met onze Klanten & Relatiebeheeroplossing. 

Beheer contactgegevens, aankoopgeschiedenis en voorkeuren voor een gepersonaliseerde en doelgerichte communicatie.

Winkelwagen