ORANGEPOS

FAQ

Meest gestelde vragen

Hoe kunnen we helpen?

Raadpleeg hieronder de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

OrangePOS is een toonaangevend kassasysteembedrijf dat op maat gemaakte oplossingen biedt voor diverse bedrijfssectoren. Onze kassasystemen helpen ondernemers bij het automatiseren van hun processen en het verbeteren van de efficiëntie.

Wij bedienen een breed scala aan bedrijfssectoren, waaronder restaurants, cafés, supermarkten, detailhandel, kapperszaken, en nog veel meer. Onze oplossingen zijn flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van verschillende soorten ondernemingen.

Ons leaseplan biedt klanten de mogelijkheid om hun kassasysteem flexibel te financieren. Met korte leaseperiodes van maximaal twee jaar en een betaling op basis van dagelijkse omzet, kunt u profiteren van de nieuwste technologie zonder langdurige verplichtingen.

Ja, zeker! We moedigen klanten aan om onze kassasystemen direct aan te schaffen. Onze instapmodellen zijn al beschikbaar voor een betaalbare prijs vanaf 650 euro. Dit biedt een optie voor ondernemers die liever geen lease willen.

Ons stappenplan is eenvoudig en transparant:

  • Dien een aanvraag in.
  • Ontvang binnen 24 uur een voorstel met de eenmalige aanschafkosten omgezet naar een leasebedrag en de maandelijkse servicekosten.
  • Ga akkoord met het voorstel en volg onze standaard procedure voor levering en installatie.

Ja, u bent vrij om het aantal maanden van het leasebedrag te kiezen. Dit biedt flexibiliteit en past bij uw financiële situatie.

Ja, naast leasing en directe aanschaf bieden we ook aanbetalingsopties aan. Bijvoorbeeld, u kunt een aanbetaling van 50% doen en het resterende 25% in de twee volgende maanden betalen.

Het OrangeLease Plan 2 biedt een maximale lease termijn van één jaar. Klanten kiezen vaak voor deze oplossing omdat ze de eenmalige kosten dagelijks aflossen via hun pinautomaat, gebaseerd op hun dagelijkse omzet.

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of telefonisch. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste kassasysteemoplossing voor uw bedrijf.

Ja, wij bieden uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw kassasysteem haalt. Onze experts staan klaar om u te helpen bij installatie, configuratie en gebruik. Ons team staat elke dag tussen 09:00 en 22:00 uur voor u klaar.

Ja, onze oplossingen zijn modulair en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. U kunt meerdere modules combineren om een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect past bij uw bedrijfsprocessen.

Absoluut, onze oplossingen zijn schaalbaar en kunnen meegroeien met uw bedrijf. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigde keten, onze oplossingen kunnen worden aangepast aan uw groeiende behoeften.

Ja, we begrijpen dat de behoeften van horeca- en retailbedrijven anders zijn. Daarom bieden we specifieke oplossingen zoals tafelmanagement voor restaurants en voorraadbeheer voor retailbedrijven.

Zeker, onze oplossingen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. We streven ernaar om intuïtieve interfaces te bieden zodat uw personeel snel aan de slag kan en u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

Onze oplossingen bieden functies zoals Quick Order en Click & Collect, waarmee u bestellingen snel kunt opnemen en klanten de mogelijkheid kunt geven om hun bestellingen af te halen wanneer deze klaar zijn.

Ja, wij bieden voorraadbeheeroplossingen waarmee u uw voorraadniveaus kunt bijhouden, producten kunt bijbestellen en tekorten kunt voorkomen.

Ja, we bieden geavanceerde rapportagemogelijkheden waarmee u inzicht kunt krijgen in uw bedrijfsprestaties, omzetgegevens kunt analyseren en trends kunt identificeren.

Zeker, ons team staat klaar om u te helpen bij de implementatie en configuratie van onze oplossingen. We bieden ook training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het maximale uit onze systemen haalt.

Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch. Onze experts helpen u graag bij het identificeren van de juiste oplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften.

Winkelwagen
Scroll naar boven