ORANGEPOS OPLOSSINGEN

Jetrik

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

Jetrik: Optimaliseer online bestellingen

Maak gebruik van ons exclusieve online bestelsysteem met JetriK-integratie om uw online maaltijdbestellingen efficiënt te beheren. Met SambaPOS kunt u naadloos online maaltijdbestellingen ontvangen via Jetrik en deze direct binnen uw SambaPOS-systeem beheren. Op deze manier kunt u uitstekende klantenservice bieden en uw bestelprocessen optimaliseren.

Hoe online bestellen met Jetrik werkt

De werking van het online bestellen met Jetrik is eenvoudig en intuïtief:

  1. Bestellen: Klanten plaatsen eenvoudig online bestellingen via de officiële website van uw restaurant.
  2. Orderverwerking in de keuken: Uw personeel neemt de ontvangen bestellingen aan en begint met het voorbereiden van de maaltijden. Voor extra efficiëntie kan dit proces zelfs geautomatiseerd worden door de bestellingen direct te laten accepteren via SambaPOS. Dit betekent dat zodra een bestelling binnenkomt, SambaPOS het automatisch verwerkt, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de doorlooptijd wordt verkort.
  3. Levering door bezorgers: De bestellingen worden toegewezen aan bezorgers via het bezorgmodule in SambaPOS. Zij zorgen voor de levering bij de klanten.

Belangrijkste voordelen van SambaPOS Jetrik integratie

  • Naadloze integratie: Alle online bestellingen, of ze nu via de website of mobiele app worden geplaatst, worden automatisch geïntegreerd in SambaPOS.
  • Schaalbaarheid: Het cloudgebaseerde systeem kan moeiteloos omgaan met een grote hoeveelheid bestellingen, die vervolgens gecentraliseerd worden beheerd in SambaPOS.
  • Gemak voor klanten: Dankzij het intuïtieve online bestelsysteem kunnen klanten eenvoudig hun favoriete gerechten bestellen via uw restaurantwebsite, wat vaak resulteert in grotere bestellingen.

Optimaliseer uw online bestelprocessen en bied uw klanten een naadloze en handige ervaring met SambaPOS Jetrik integratie.

Versterk uw online aanwezigheid met de Jetrik integratie!

Jetrik stelt u in staat om niet alleen uw bestellingen efficiënt te beheren, maar ook om uw merk op te bouwen en uw klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Deze naadloze integratie verbetert uw online bestelproces, verhoogt de klanttevredenheid en moedigt herhaalbestellingen aan. Bouw aan een sterke online aanwezigheid en zorg ervoor dat uw klanten keer op keer bij u terugkomen.

Winkelwagen
Scroll naar boven