ORANGEPOS OPLOSSINGEN

Android CID

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

Het nieuwste van het nieuwste Nummerherkenningssysteem voor restaurants – Haal het meeste uit telefoongesprekken!

Orderbeheer → Snellere service
Gepersonaliseerde klantervaring → Verbeterde klanttevredenheid
Verhoogde efficiëntie van het personeel → Minder fouten
Groeiend klantenbestand → Effectieve marketingcampagnes

Identificeer de beller met SambaPOS Android Caller ID (CID)

Om een snelle bedrijfsgroei te bevorderen, hebben restaurants een geoptimaliseerd bestelsysteem nodig dat naadloos uitmuntende service aan hun klanten kan bieden. Verbeterde prestaties en aanpassingsvermogen vormen de sleutels tot het verwezenlijken van bedrijfsdoelen en klantverwachtingen. Gezien de groeiende vraag naar eenvoudige, snelle gebruikerservaringen, rust het op de schouders van restauranteigenaren om hun orderbeheer- en volgsystemen te moderniseren, te stroomlijnen en te digitaliseren.

SambaPOS Android Caller ID (CID) is specifiek ontworpen voor restaurants, cafés en bars, en maakt het mogelijk om eenvoudig klanten te volgen en te identificeren die naar uw restaurant bellen. Met de Android CID-app kunt u uw smartphone eenvoudig uitrusten met deze functionaliteit. Net als andere nummerherkenningstoepassingen volgt Android CID inkomende telefoongesprekken en toont het alle relevante informatie over de bellers.

Met de nadruk op gemak en operationele efficiëntie, kan SambaPOS Android CID snel klanten identificeren en onmiddellijk relevante informatie ophalen zodra er een oproep binnenkomt. Uw medewerkers hebben hierdoor snel toegang tot alle benodigde informatie over de gasten, waardoor ze beter kunnen reageren en de vereiste diensten zonder problemen kunnen leveren. Dit nummerherkenningssysteem vergemakkelijkt het beheer van afhaal- en bezorgbestellingen, en dit alles via uw smartphone.

  • Opbouwen van uw klantendatabase
  • Versnellen van afhaal- en bezorgbestellingen
  • Verbeteren van uw bedrijfsprestaties

Vereenvoudig het orderbeheer voor afhaal- en bezorgrestaurants

Herhaaldelijk om orderinformatie vragen bij klanten kan zowel voor medewerkers als klanten vervelend zijn. Vertragingen in reacties kunnen klantontevredenheid en negatieve ervaringen veroorzaken. Bij SambaPOS hebben we een zeer efficiënt Caller ID-apparaat ontwikkeld dat informatie over bellende klanten kan verschaffen. Eenvoudige toegang tot klantgegevens maakt het voor uw medewerkers eenvoudiger om te reageren op bellers, wat hen tijd en moeite bespaart die anders nodig zou zijn om handmatig bestelgegevens op te halen. Met SambaPOS Android CID verloopt het bijhouden van bestelgegevens voor bezorging en afhalen soepel, waardoor u uw klantenservice verbetert.

Bied een persoonlijke service aan uw klanten

Met SambaPOS Android Caller ID (CID) worden direct persoonlijke gegevens van de beller opgehaald, zoals hun voornaam, achternaam, adres, bestellingen en meer. Hierdoor kunnen uw medewerkers de klanten aanspreken bij naam. Bovendien maakt Android CID het eenvoudig om herhaalbestellingen te verwerken, wat de algehele ervaring van uw klanten verbetert. Door gepersonaliseerde diensten te bieden, kunt u een omgeving creëren waarin klanten zich gewaardeerd voelen, wat de kans vergroot dat u een loyale klantenkring opbouwt.

Bied een persoonlijke service aan uw klanten

Met SambaPOS Android Caller ID (CID) worden direct persoonlijke gegevens van de beller opgehaald, zoals hun voornaam, achternaam, adres, bestellingen en meer. Hierdoor kunnen uw medewerkers de klanten aanspreken bij naam. Bovendien maakt Android CID het eenvoudig om herhaalbestellingen te verwerken, wat de algehele ervaring van uw klanten verbetert. Door gepersonaliseerde diensten te bieden, kunt u een omgeving creëren waarin klanten zich gewaardeerd voelen, wat de kans vergroot dat u een loyale klantenkring opbouwt.

Verbeter de klantervaring met verbeterde efficiëntie

SambaPOS Android Caller ID (CID) kan de efficiëntie van uw personeel verbeteren, wat resulteert in tijdbesparingen voor uw klanten en het voorkomen van escalaties. De app elimineert de noodzaak voor uw personeel om adressen op te schrijven of telefoonnummers verkeerd te herhalen. Het gebruik van SambaPOS Android Caller ID helpt fouten te minimaliseren door onnodige communicatie tussen uw personeel en klanten te verminderen. Hierdoor kan uw personeel zich meer richten op het aanbieden van persoonlijke diensten en het opbouwen van een loyale klantenkring door middel van een verbeterde klantervaring.

Breid uw klantenbestand uit

Android CID is niet alleen voordelig voor bestaande klanten. Met slechts enkele eenvoudige stappen kunt u alle relevante informatie van nieuwe bellers vastleggen, inclusief hun naam, telefoonnummer en bezorgadres. Deze informatie is gemakkelijk toegankelijk wanneer ze opnieuw contact opnemen. Hierdoor kunt u een lijst van nieuwe klanten opbouwen, en met deze gegevens kunt u interessante aanbiedingen, dagelijkse specials, nieuwe gerechten en andere relevante informatie communiceren naar uw nieuwe klanten toe.Eenvoudige installatie en aan de slag met SambaPOS Android CID!

Wanneer een klant uw restaurant belt, verwachten ze dat hun bestelling snel en zonder onnodige vertragingen of communicatieproblemen met uw personeel wordt afgehandeld. SambaPOS Android CID maakt dit mogelijk door het afhaal- en bezorgbestelproces eenvoudig, efficiënt en vrij van onnodige communicatie te maken.

SambaPOS streeft naar één cruciaal doel bij al haar producten: restauranteigenaren in staat stellen om de beste service aan hun klanten te bieden. Handmatige processen brengen vaak complicaties en een hoog foutenpercentage met zich mee. SambaPOS Android CID is ontwikkeld met het oog op het elimineren van onnodige communicatiestappen en automatiseert het orderbeheerproces.

SambaPOS Android CID is gebruiksvriendelijk. Koop SambaPOS Android CID of word een SambaPOS-reseller en laat onze app het werk voor u doen, terwijl u zich kunt concentreren op wat echt van belang is: het bieden van een gepersonaliseerde klantervaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven