ORANGEPOS OPLOSSINGEN

GO Kiosk

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

SambaPOS GO Kiosk — een snellere, flexibelere en volledig geïntegreerde self-service besteltoepassing die voldoet aan de behoeften van een drukke restaurantomgeving.

Hoger omzet
Kortere wachtrijen
Eenvoudig in gebruik
Aangepaste Ontwerpen
Minder personeel
Kassa gekoppeld
Voor het versnellen van bedrijfsgroei is het essentieel dat restaurants beschikken over een efficiënt bestelsysteem, waarmee ze klanten naadloos kunnen voorzien van uitstekende service.
Prestatieverbetering en aanpassingsvermogen zijn de sleutels tot het behalen van uw bedrijfsdoelen en klantverwachtingen. Omdat steeds meer klanten op zoek zijn naar een snelle, eenvoudige gebruikerservaring, ligt de verantwoordelijkheid bij de restauranthouders om bestel- en volgsystemen te digitaliseren en te moderniseren.

Maak gebruik van GO Kiosk

Klanten bezoeken doorgaans verschillende eetgelegenheden, vergelijken gerechten, prijzen en diensten voordat ze hun favoriete restaurant kiezen. Aangezien klanten vandaag de dag snellere bezorging en kortere wachttijden verwachten, moeten restauranthouders verstandig zijn bij het kiezen van een zelfbedieningsbesteltoepassing voor hun bedrijf.

Eenvoudige gebruikersinterface

Wie verlangt er niet naar een snelle en moeiteloze bestelervaring? Ontdek de magie van SambaPOS GO Kiosk! Onze kiosken zorgen ervoor dat klanten met een paar tikken op het scherm hun bestelling kunnen plaatsen, volgen en beheren. Dit alles gebeurt via een veilig betalingsplatform met meertalige ondersteuning. Laat uw klanten genieten van het gemak van snel bestellen en betalen, terwijl uw restaurant efficiënt draait en klanttevredenheid tot nieuwe hoogten stijgt. Ervaar de toekomst van bestellingen met SambaPOS GO Kiosk en creëer een onvergetelijke eetervaring voor uw gasten!

Verhoog de verkoopwaarde per bon

Het implementeren van kiosken in restaurants heeft een omzetverhogend effect, omdat klanten vaak geneigd zijn om meer opties te selecteren wanneer ze zelfstandig bestellen. Door het gemak en de vrijheid om hun keuzes te maken, stimuleert een kiosk klanten om extra items toe te voegen aan hun bestelling, wat leidt tot een verhoogde omzet voor het restaurant.

Verhelp personeelsproblemen

Door de inzet van kiosken in restaurants wordt het huidige personeelstekort aangepakt, doordat minder medewerkers nodig zijn. Dit stelt het personeel in staat om zich te richten op andere cruciale taken, terwijl klanten zelfstandig kunnen bestellen en betalen. Zo wordt een efficiënte service gewaarborgd.

Geen wachtrijen meer

Een kiosk in een restaurant is een handige oplossing om wachtrijen te verminderen. Klanten kunnen zelf orders plaatsen en betalen, wat resulteert in kortere wachttijden en een vlotte doorstroom. Zo wordt de algehele gastervaring verbeterd en kunnen meer klanten snel bediend worden.

Maatwerk ontwerpen

SambaPOS GO Kiosk stelt u echter in staat om de gebruikersinterface van de applicatie naadloos aan te passen aan uw behoeften en hardwarevereisten — of het nu om verticale, horizontale of toonbankhardware gaat. SambaPOS GO Kiosk geeft u absolute vrijheid in het gebruik ervan.

Begeleid en stuur uw klanten

Met SambaPOS GO Kiosk kunt u uw klanten nu meer kracht en controle geven over het bestelproces, hun algehele bestelervaring verbeteren en het zo eenvoudig maken als het gebruik van een vendingautomaat.

Build your brand

SambaPOS GO Kiosk heeft het potentieel om een drukke omgeving te transformeren in een rustigere omgeving, waardoor elke nieuwe klant verandert in een trouwe klant. De sleutel tot het omvormen van al uw klanten tot vaste klanten is hen in staat stellen om de bestellingen naar hun wens te kiezen of aan te passen.

Harmonieuze werkomgeving

SambaPOS Go Kiosk stelt u in staat om uw personeel efficiënt te gebruiken en hen meer cruciale taken te laten uitvoeren.
Winkelwagen
Scroll naar boven