ORANGEPOS KASSASYSTEMEN

Partner worden

U treedt toe als partner

Reselling Partner Netwerk

Stap in ons partnerschap en pluk vanaf het allereerste moment de vruchten van nieuwe mogelijkheden.

  • Genereer voortdurende inkomsten
  • Betreed onze wereldwijde klantendatabase
  • Verkrijg de benodigde middelen om de expansie van je onderneming te stimuleren
  • Breid je diensten uit en bevorder klantloyaliteit

Betreed de wereld van groei en vooruitgang binnen de kassasysteem branche met behulp van softwareoplossingen die horecaondernemers en retailers over de hele wereld ondersteunen.

Wij staan voor u klaar om u te gidsen tijdens dit spannende nieuwe traject. Zo kunt u vol vertrouwen uitkijken naar een toekomst die zowel persoonlijk als zakelijk financieel gezond is, terwijl u uw weg baant in deze dynamische sector.

Geloof jij ook in het concept van OrangePOS? Ben je geïnteresseerd in het verkopen van een uiterst schaalbaar en innovatief product? Sta je open voor aantrekkelijke beloningen voor jouw inspanningen en de kans om jouw bedrijf snel te laten groeien? Neem dan even de tijd om verder te lezen…

Onze succesvolle bedrijfsstrategie is gebouwd op partnerschappen en samenwerkingen, en heeft OrangePOS in korte tijd uit laten groeien tot een wereldwijd platform. Dit hebben we bereikt door nauw samen te werken met lokale reselling partners en onze omzet royaal te delen op basis van inzet en resultaten.

In onze beloningsstructuur verdelen we de omzet op een manier waarbij alle belanghebbenden profiteren van hetzelfde doel: zoveel mogelijk gasten te bedienen en blij te maken. Wat goed is voor onze klanten, is goed voor onze partners, en uiteindelijk ook goed voor ons. Deze synergie werkt natuurlijk ook in de tegenovergestelde richting.

Winkelwagen
Scroll naar boven