ORANGEPOS OPLOSSINGEN

SambaPOS V5 Pro

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

SambaPOS V5 Pro transformeert digitaal uw restaurant

De wereld wordt digitaal, en dat geldt ook voor restaurantmanagement. Met SambaPOS kunt u al uw bedrijfsprocessen integreren en uw restaurant beheren met een eenvoudige interface. We hebben niet alleen de basisfuncties opgenomen, maar ook waarde toegevoegde diensten ontwikkeld voor alle soorten restaurants. Ervaar vandaag nog de voordelen van SambaPOS.

SambaPOS V5 Pro

339 Eenmalige aanschaf
 • Levenslange licentie
 • Meerdere terminalgebruik
 • Tafelmanagement
 • Bezorgmanagement
 • Geavanceerde rapportages
 • Voorraad volgsysteem

Krachtige mogelijkheden

Onbeperkt menu's

Creëer de menu's die u wilt, voeg foto's toe en werk het menu op elk gewenst moment bij. Functies omvatten thema's, sub-menu's, bestellingsaanpassingen, feestelijke aanpassing en meer.

Maatwerk rapporten

Rapporten en gegevensanalyse kunnen u helpen uw restaurant nog beter te runnen. We bieden rapporten over voorraad, verkoop, kosten, personeelsschema's en meer. Pas het aan op uw bedrijf.

Geavanceerd afrekenscherm

Digitale betalingen zijn nodig om aan de eisen van klanten te voldoen. Ons POS-systeem kan worden geïntegreerd met meerdere betalingsopties zoals nodig.

Online bestellingen centraal en makkelijk managen

Klanten kiezen nu meer dan ooit voor bezorg- en afhaalopties. Met SambaPOS V5 Pro kunt u nu een naadloze bezorgervaring opzetten voor uw klanten en uw personeel.

Integratie met derde partijen

Profiteer van de groeiende populariteit van bezorgbedrijven en integreer uw service met bedrijven als Thuisbezorgd, Pingoedkoop of Jetrik.

Caller ID module voor snel verwerken van telefonische bestellingen

Bezorging en afhalen gaan niet alleen over het vervullen van bestellingen. Het gaat ook om het opbouwen van een geweldige klantbeleving. Met onze caller ID-functie kunt u klantinformatie opslaan zoals naam, telefoonnummer, adres, favoriete bestellingen, dieetwensen en meer. Bouw uw merkreputatie op en breid uw klantenbestand uit.

Volledig servicebeheer voor moderne restaurants

Drukke restaurants hebben technische ondersteuning nodig om naadloze bestellingen, keukenbeheer en einddienst te garanderen. Met de SambaPOS V5 Pro-licentie kunt u uw full-service restaurant efficiënt beheren. We hebben gespecialiseerde opties voor:

Tafelmanagement

Maak de klantreis naadloos. Van bestellen, communicatie met de keuken, einddienst tot betaling van de rekening, we hebben de oplossing. Alles wat u nodig heeft, is op het scherm beschikbaar. Extra functies zijn onder meer meertalige opties, een aanpasbare interface en speciale bestelaanvragen.

Afhaaloplossingen

We hebben ook oplossingen voor toonbank-service functionaliteiten. Dit omvat klantendisplaysystemen, self-service kiosken en meer. Lever bestellingen foutloos af en laat uw personeel rustig en efficiënt werken.

Drive Thru oplossingen

Als u al een drive-thru-optie heeft of deze wilt opzetten, kunt u deze verbeteren met SambaPOS V5 Pro. We hebben specifieke orderbeheerfuncties voor drive-thru-service, zodat u de juiste bestellingen aan de klanten kunt leveren. U kunt multi-lane opties hebben en self-service kiosken om het proces te stroomlijnen.

Multi-Channel Betalingsbeheer

SambaPOS V5 Pro heeft betalingsoplossingen om aan alle klantverwachtingen te voldoen. Voeg opties toe voor kortingen, seizoensaanbiedingen, groepsbetalingen, belastingen en meer.

Accepteer alle soorten betalingen
 • Contant geld
 • Pin
 • Online betalingen
 • Loyaliteitspunten
 • Stempelkaarten
 • Op rekening

Multi-Channel Betalingsbeheer

SambaPOS V5 Pro heeft betalingsoplossingen om aan alle klantverwachtingen te voldoen. Voeg opties toe voor kortingen, seizoensaanbiedingen, groepsbetalingen, belastingen en meer.

Accepteer alle soorten betalingen
 • Contant geld
 • Pin
 • Online betalingen
 • Loyaliteitspunten
 • Stempelkaarten
 • Op rekening

Integratie met software van derden zoals thuisbezorgd.nl of pingoedkoop.nl

Integreer andere software die u gebruikt met SambaPOS om alles op één plek te beheren. Met deze toepassingen kunt u bestellingen, prijzen, voorraad en ander leveranciersbeheer zonder problemen beheren.

Prestatieanalyse

Houd uw tafels, personeelsefficiëntie, keukentijd, servicesnelheid, kassabalies en meer in de gaten. Ontdek wat verbetering nodig heeft en wat kan worden opgeschaald om uw klanten beter te bedienen.

Geavanceerd rapportagesysteem

Met een 360 graden realtime dashboard kunt u rapporten krijgen voor alle bedrijfsprocessen. Voorraad, betalingen, kassasysteem, periodieke controles, verkoop en productbeheer kunnen allemaal worden gedaan zoals u dat wilt.

Optimale Restaurantindeling

Rangschik uw tafels om personeelsefficiëntie en klanttevredenheid te maximaliseren. Bekijk de indelingen en test wijzigingen op ons platform voordat u de definitieve beslissing neemt.

Winkelwagen
Scroll naar boven