ORANGEPOS OPLOSSINGEN

KDS

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

Revolutionaire oplossing voor uw restaurantkeuken met het ultramoderne keukendisplaysysteem van SambaPOS.

– Papierloze communicatie
– Snelle service
– Vlotte workflow
– 100% ordernauwkeurigheid
Dynamisch capaciteitsbeheer

Het verwerken van een bestelling met SambaPOS Kitchen Display System (KDS).

Bedienend personeel accepteert digitaal de bestelling van de klant
De informatie wordt onmiddellijk overgebracht naar de keuken
Het keukenpersoneel ontvangt en bevestigt de bestelling
Ze veranderen de bestelstatus in "Voorbereid"
Zodra de bestelling gereed is, ontvangt de server een melding
De gasten ontvangen hun bestelling zonder gedoe

De SambaPOS KDS ondersteuning

Vlekkeloze communicatie

Zeg vaarwel tegen papieren bonnetjes voor orderdetails. Omarm technologie. Het SambaPOS Kitchen Display System stroomlijnt het verzamelen van bestellingen, keukenupdates en orderstatuswijzigingen. Serveer gasten naadloos met een druk op de knop. Onze gebruiksvriendelijke software werkt op verschillende apparaten en besturingssystemen en vergt minimale leertijd.

Flexibele configuratie voor dynamische behoeften

Restaurantkeukens verwerken spitsuurdiensten, leveringen, afhaalmaaltijden en speciale evenementen. Personeel gaat om met ploegendienstveranderingen en onvoorziene scenario's. Geïntegreerde technologie stelt uw team in staat om uitdagingen aan te pakken. Pas voorraden, arbeid en bestellingen snel aan vanaf elke locatie, zodat flexibiliteit mogelijk is.

Efficiënte afhandeling van tafel-, afhaal- en bezorgdiensten

Moderne eetgelegenheden bieden diverse diensten - dineren, afhalen, bezorgen. KDS wijst bestellingen duidelijk toe om fouten te voorkomen. Bestellingen worden afgestemd op de workflow van uw keuken, wat de efficiëntie bevordert.
Synergie met andere uitstekende SambaPOS producten

KDS past perfect bij ons productassortiment. SambaPOS komt tegemoet aan de behoeften van de restaurantindustrie met GoMenu (digitale menu's), CDS (Custom Delivery System), GO Kiosk (zelfbestellingen) en het vlaggenschip SambaPOS V5 Pro.


Snelle doorlooptijd

Directe service is van groot belang. Voldoe snel en nauwkeurig aan de eisen van klanten via geautomatiseerde order- en keukendisplay-systemen. SambaPOS KDS zorgt voor een naadloze orderverwerking voor uitzonderlijke service.

Harmonieuze omgeving

Creëer een serene sfeer in de keuken. Papierloze communicatie minimaliseert chaos en bevordert geconcentreerd koken. Ons digitale systeem versnelt de service en bevordert organisatie.
Diepgaande rapportage voor bedrijfsgroei

Onze rapportage biedt een holistisch beeld van de operaties. Begrijp de dynamiek van de keuken, identificeer verbeteringen, optimaliseer processen en breid verstandig uit. Informed decisions zijn gebaseerd op nauwkeurige gegevens.Geniet van een beter rendement op uw investering met SambaPOS KDS

SambaPOS helpt u graag bij het stroomlijnen van uw keukenactiviteiten. Koop SambaPOS KDS om uw keuken sterker te maken, de klanttevredenheid en het succes van uw restaurant te vergroten!

Winkelwagen
Scroll naar boven