Uw partner in kassasysteem oplossingen

Welkom bij Orangepos, uw vertrouwde partner in geavanceerde kassasysteem oplossingen. Of u nu een beginnende ondernemer bent die zijn eerste stappen zet of een doorgewinterde professional die zijn winkelervaring wil optimaliseren, wij hebben de perfecte automatiseringsoplossing voor u.
Wij bieden alle klanten de flexibiliteit van een lease optie, met een maximale duur van twee jaar. In tegenstelling tot andere aanbieders die contracten van 60 maanden met hoge rentes aanbieden, streven wij naar eerlijkheid, duidelijkheid en een langdurige samenwerking in plaats van een verplichting. Een 24-maanden oplossing is onze keuze, waardoor u voordelig en zonder financiële zorgen kunt genieten van onze hoogwaardige oplossingen om uw winkel te automatiseren.
FLEXIBELE AANPAK

Bij al onze leasevormen

Bij Orangepos begrijpen we dat uw bedrijf uniek is en vereist daarom een flexibele aanpak.

Daarom bieden wij u een lease optie van maximaal twee jaar, zodat u kunt profiteren van de nieuwste kassasysteem technologie zonder langdurige verplichtingen. In plaats van u te verbinden aan 60-maandencontracten met hoge rentelasten, gaan we voor een heldere en zorgeloze aanpak.

We raden sterk af om vast te zitten aan langdurige contracten met hoge rente. Onze 24-maanden oplossing biedt een ideale balans tussen flexibiliteit en betaalbaarheid, zodat u zonder financiële lasten kunt profiteren van ons innovatieve aanbod.

Wij bieden twee soorten lease producten aan.

Transparant, duidelijk en maandelijks afgeschreven.

OrangeLease Plan 1

Transparant, duidelijk en maandelijks afgeschreven.
  1. Een aanvraag indienen: U zet de eerste stap door simpelweg een aanvraag in te dienen.
  2. Binnen 24 uur ontvangt u ons voorstel, dat bestaat uit twee delen:
    • Het eenmalige aanschafbedrag wordt omgezet naar een leasebedrag van maximaal 24 maanden.
    • Pas de maandelijkse kosten van service en licentie aan volgens uw wensen.
  3. Akkoord en actie: Zodra u akkoord gaat, gaan we over tot onze gestandaardiseerde procedure om uw automatiseringsreis te starten.

U bent vrij in het kiezen van het aantal maanden van het leasebedrag welke maandelijks automatisch van uw rekening wordt afgeschreven.

OrangeLease Plan 2

Zorgeloos dagelijks aflossen via de pinomzet.

Zorgeloos dagelijks aflossen via de pinomzet.
Met het OrangeLease Plan 2 heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een maximale lease termijn van één jaar. 

Veel klanten prefereren deze optie omdat het hen in staat stelt de eenmalige kosten dagelijks af te lossen via hun pinautomaat. Met andere woorden, het leasebedrag wordt gebaseerd op uw dagelijkse omzet. 

Op dagen met hogere omzet lost u meer af, terwijl u op minder drukke dagen juist minder aflost. 

Dit systeem elimineert de zorgen over maandelijkse kosten en maakt aflossingen afhankelijk van uw omzet, waardoor u stressvrij kunt ondernemen.

Of toch direct kopen?

Bij OrangePOS moedigen we u aan om te investeren in een kassaoplossing. Hierdoor vermijdt u het gevoel van verplichting en bespaart u tevens kosten. Ons doel is het opbouwen van een langdurige relatie met u, en daarom willen we u goed adviseren in deze keuze. Daarom stellen we voor dat onze klanten het systeem direct aanschaffen. Om dit advies te ondersteunen, bieden we onze klanten de mogelijkheid om bij een aanbetaling van 50% het resterende bedrag van 50% te spreiden over de volgende twee maanden.

Winkelwagen
Scroll naar boven