ORANGEPOS OPLOSSINGEN

Mobile Client

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

Verbeter uw restaurantervaring met de SambaPOS Mobile Client -  Android & iOS.

SambaPOS V5 Pro stelt u in staat om bestellingen aan te nemen en te verwerken, alle aspecten van uw restaurant te beheren en uw bedrijf volledig naar de digitale wereld te transformeren.

“Heeft u ooit in een restaurant gezeten waar u voortdurend de ober moest herinneren aan uw bestelling, de rekening, of een glas wijn bij te vullen? Helaas kan slechte klantenservice resulteren in slechte bedrijfsresultaten.”

Een recept voor succes is het installeren van eenvoudige software op de mobiele apparaten of PDA’s van uw obers, waardoor ze de bestellingen zonder enige vertragingen en vergissingen kunnen afhandelen.

Werk digitaal met SambaPOS Mobile Client

De SambaPOS Mobile Client stelt uw bedienend personeel in staat om bestellingen soepel af te handelen zonder constant een pen en notitieblok te hoeven dragen.

De SambaPOS Mobile Client helpt restaurants hun activiteiten te digitaliseren en technologie te benutten om uw bedrijfstransformatie te versnellen, zodat u voorop blijft in een steeds veranderende economie.

Werk digitaal met SambaPOS Mobile Client

De SambaPOS Mobile Client stelt uw bedienend personeel in staat om bestellingen soepel af te handelen zonder constant een pen en notitieblok te hoeven dragen.

De SambaPOS Mobile Client helpt restaurants hun activiteiten te digitaliseren en technologie te benutten om uw bedrijfstransformatie te versnellen, zodat u voorop blijft in een steeds veranderende economie.

Volg de bestellingen. Behoud controle

Elke ober in een restaurant moet oplettend zijn bij het opnemen van een bestelling. Soms vergeten obers het simpelste of belangrijkste terwijl ze urenlang tussen de keuken en tafels rennen. Dit leidt tot ontevredenheid bij klanten. In situaties waar uw obers waarschijnlijk nieuw zijn of meer tafels bedienen dan ze aankunnen, helpt SambaPOS Mobile Client obers om eenvoudige fouten te vermijden.

Bespaar tijd, investeer in service

Uw klantenbestand uitbreiden is een van de volgende stappen die u wilt nemen in een nieuw bedrijf. Als u al een solide klantenbestand heeft, is het behouden van uw bestaande klanten net zo belangrijk als het aantrekken van nieuwe klanten. Hoe mooi uw eetzaal ook is of hoe gevarieerd uw menu ook is, uiteindelijk draait alles om hoe snel u de bestellingen bezorgt. De SambaPOS Mobile Client is ontworpen om uw obers moeiteloos de drukste dagen in het restaurant te laten afhandelen.

Verhoog de omzet

Niet elke klant die uw restaurant binnenloopt, weet wat ze willen. Vaak is het de ambiance en de warme service die ervoor zorgen dat ze uw restaurant frequenteren. De SambaPOS Mobile Client creëert uitzonderlijke gastervaringen die uw verkoop en groei versnellen, met tevreden klanten die uw restaurant verlaten. Met de mogelijkheid om meerdere tafels en bestellingen te verwerken, rust de SambaPOS Mobile Client uw obers uit met een krachtig hulpmiddel om elke gast te bedienen, vooral tijdens feestelijke gelegenheden.

Ontlast uw medewerkers

Het combineren van geavanceerde technologie met superieure service is wat het volledige potentieel van uw restaurant zal ontsluiten. Een succesvol restaurateur weet hoe hij zijn medewerkers efficiënt kan inzetten voor een betere productiviteit en naadloze teamuitvoering. De meeste obers die in een drukke omgeving werken, willen de tijd die ze besteden aan het controleren of het eten van een klant klaar is, verminderen. De SambaPOS Mobile Client stelt gebruikers in staat om alle bestellingen efficiënt af te handelen op een volledig gebruiksvriendelijke manier met een interactieve en intuïtieve gebruikersinterface.

Stimuleer Bestellingen met de kracht van transparantie

"Uw meest ontevreden klanten zijn uw grootste bron van leren." - Bill Gates

Bij het opnemen van een bestelling is het mogelijk dat uw drukke obers per ongeluk een item missen of vergeten toppings/ingrediënten toe te voegen die klanten specifiek hebben gevraagd. In zo'n geval weet u misschien nooit hoe de klant zich voelde, tenzij u feedback ontvangt. De SambaPOS Mobile Client is transparant als het gaat om het volgen van bestellingen, waardoor u uw klantenervaring kunt verbeteren.

Mobile Client in het kort

  • Compatibel met alle telefoons en tablets die op Android draaien
  • Het toevoegen van sub-tickets wordt eenvoudiger
  • Aanpasbare configuratie
  • Kan naadloos meerdere gebruikers op hetzelfde apparaat integreren
  • Betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor uw opkomende bedrijf
  • Voorzien van een gebruiksvriendelijke interface voor snelle bestellingen
  • Volg al uw bestellingen op één scherm
  • Print bonnen en voeg onbeperkt tags toe in een oogwenk

Winkelwagen
Scroll naar boven