ORANGEPOS OPLOSSINGEN

Click & Collect

De meest allesomvattende kassasoftware met eindeloze mogelijkheden.

SambaPOS Click & Collect

Bij ons gaat technologie hand in hand met uitstekende klantenservice. Stel je voor dat je in een restaurant staat en je bestelling is klaar om opgehaald te worden. Geen wachten, geen onzekerheid. Met onze geavanceerde oplossing wordt dit werkelijkheid.

Wat kunt u doen met SambaPOS Neptune?

Wij introduceren een dynamisch systeem dat je bekend zal voorkomen van toonaangevende eetgelegenheden zoals McDonald’s. Zodra je bestelling gereed is, wordt deze automatisch en prominent weergegeven op een groot scherm bij de afhaalbalie. Elk bestelnummer licht op, zodat je direct weet wanneer jouw bestelling gereed is. Geen giswerk, geen verwarring. Gewoonweg efficiëntie en gemak, zodat je snel je heerlijke maaltijd kunt bemachtigen.

Het is net alsof we een brug slaan tussen moderne technologie en naadloze service. Je kunt nu zonder aarzeling naar de afhaalbalie lopen, met vertrouwen in het juiste moment om jouw bestelling op te halen. Dit vermindert wachttijden, verbetert de klantervaring en maakt je bezoek aan een restaurant met deze oplossing nog aangenamer.

Efficiënt & eenvoudig

Ervaar verbeterde efficiëntie met OrangePOS Click en Collect dankzij onze naadloze integratie met het Kitchen Display System (KDS). Zodra jouw bestelling klaar is volgens het KDS, wordt dit automatisch weergegeven op ons afhaalscherm. Zo kun je jouw bestelling ophalen op het perfecte moment, zonder wachten. OrangePOS biedt jou een gestroomlijnde en nauwkeurige afhaalervaring, waarbij elke stap perfect op elkaar is afgestemd voor optimaal gemak.

Dankzij het filiaalbeheersysteem kunnen eigenaren van restaurantketens eenvoudig hun vestigingen over de hele wereld beheren. Met een interface die sterk lijkt op de SambaPOS V5-schermen, kunnen geautoriseerde gebruikers snel en gemakkelijk benodigde wijzigingen aanbrengen op de schermen van de verschillende vestigingen via een webpagina, zonder uitgebreide trainingsprocessen.

Winkelwagen
Scroll naar boven