WERKEN BIJ ORANGEPOS

Vacatures

Medewerker Technische Dienst

Collegialiteit | uitdaging | Plezier

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een functie waarin je verantwoordelijkheid krijgt? Bij OrangePOS zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in het magazijn wil komen versterken en daarmee zijn of haar technische kant een boost wil geven! Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct als medewerker technische dienst bij OrangePOS!

Wat ga je doen?

Als medewerker technische dienst kom je te werken bij een bedrijf dat betaaloplossingen en kassasystemen levert voor verschillende branches in heel Nederland en België. In deze functie zal jij je voornamelijk bezighouden met het instellen en klaarmaken van de pinautomaten en kassasystemen voor onze klanten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van de technische helpdesk van OrangePOS. Zo configureer jij niet alleen de systemen, maar help je de klanten ook zodra zij vragen hebben m.b.t. onze producten en diensten. Kortom, ben je technisch onderlegd en vind jij het leuk om klanten te helpen, dan zoeken wij jou!

Wat bied jij ons?

Je vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren;
Je bent (IT-)technisch onderlegd;
Je werkt planmatig, nauwkeurig en georganiseerd;
Je bent flexibel, enthousiast en stressbestendig;
Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden;
Een marktconform salaris;
Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die klanten willen ontzorgen, net dat stapje extra willen zetten, maar ook van gezelligheid houden. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Technische Dienst’ naar [email protected] .

Winkelwagen
Scroll naar boven