Medewerker Technische Dienst

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een functie waarin je verantwoordelijkheid krijgt? Bij OrangePOS zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in het magazijn wil komen versterken en daarmee zijn of haar technische kant een boost wil geven! Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct als Medewerker Technische Dienst bij OrangePOS!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Technische Dienst kom je te werken bij een bedrijf dat betaaloplossingen en kassasystemen levert voor verschillende branches in heel Nederland en België. In deze functie zal jij je voornamelijk bezighouden met het instellen en klaarmaken van de pinautomaten en kassasystemen voor onze klanten. Je laadt de juiste klantgegevens in en zorgt er vervolgens voor dat de benodigde marketingmaterialen met de bestelling mee worden gezonden. Tot slot ben jij verantwoordelijk dat alle pakketten aan het eind van de dag worden meegenomen door DHL. Behoud jij tijdens topdrukte de focus en bewaar je altijd het overzicht? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat bied jij ons?

Je vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren;
Je weet van aanpakken;
Je bent geïnteresseerd in techniek;
Je werkt planmatig, nauwkeurig en georganiseerd;
Je bent flexibel, enthousiast en stressbestendig.
Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden;
Een marktconform salaris;
Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die klanten willen ontzorgen, net dat stapje extra willen zetten, maar ook van gezelligheid houden. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Technische Dienst’ naar info@orangepos.nl ..

Menu
×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@orangepos.nl

×